Bedrijf   

AirHub

AirHub heeft als doel om drones op een veilige, legale en efficiënte manier te integreren in onze maatschappij. AirHub doet dit middels haar consultancyservices en een zelf ontwikkeld softwareplatform.

Unmanned Valley is de perfecte locatie voor AirHub vanwege de focus op de drone-industrie. Unmanned Valley biedt alle indoor- en outdoorfaciliteiten die wij als AirHub nodig hebben om ons softwareplatform verder te ontwikkelen, onze klanten kennis te laten maken met onze producten en diensten en samen te werken met onze partners.

Vanuit de consultancyservices begeleidt AirHub bedrijven bij het opzetten van hun drone-operatie door middel van vergunningsaanvragen, risico-analyses, ontwikkeling van procedures, training en technische ondersteuning. Ook adviseert AirHub nationale, regionale en lokale overheden over het vormen van beleid ten aanzien van drones. Het AirHub-softwareplatform wordt wereldwijd gebruikt door duizenden bedrijven om hun drone-operaties te beheren. De software helpt bij het plannen en uitvoeren van vluchten (onder meer op afstand over 4G/5G) en het beheren van de drone-operatie door teammanagement, het inplannen van onderhoud, melden van incidenten en veel meer.

Mijlpalen
2016 Oprichting: Eerste droneconsultancybureau in Europa
2017 Start ontwikkeling AirHub Drone Operations Platform
2018 Uitgegroeid tot hét toonaangevende droneconsultancybureau in Nederland
2019 Oprichting stichting Dutch Drone Delta met KLM voor de realisatie van Urban Air Mobility
2020 Internationale uitrol van het Drone Operations Platform en de consultancyservices