Bedrijf   

DECK180

DECK180 levert een volledige integratie van missieplanners, autonome drones en controlekamer. Met de Drone Enterprise Coördinatie Kit creëren wij een onderhoudsarme infrastructuur, waarbij meerdere drones kunnen functioneren in een industriële en publieke omgeving. Hiermee veranderen wij compleet de operatie van uw gebied of installatie!

Als bedrijven samenwerken, ontstaan er betere oplossingen. Wij vinden het daarom belangrijk om onderdeel te worden van het Unmanned Valley-ecosysteem. Met verschillende partners hebben wij al goede contacten en er zijn al gezamenlijke projecten gestart. Daarnaast verwachten we ook een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de operatie op Unmanned Valley zelf.

 

Drones kunnen ingezet worden voor toepassingen op het gebied van onder andere onderhoud, veiligheid, milieu, beveiliging en reddingsoperaties. De nieuwe Europese regelgeving betekent een flinke stap in de verdere ontwikkeling en het is een kwestie van tijd voor het mogelijk is om autonoom te vliegen, met in achtneming van de juiste veiligheidsbelangen.

De Drone Enterprise Coördinatie Kit integreert een Drone Management Systeem, een vluchtinfrastructuur, een 24/7 missieplanner, dataverzameling en -rapportage in één controlekamer, en een volledige integratie met kosteneffectieve oplaadplatform voor drones.

Het idee van de Drone Enterprise Coördinatie Kit komt voort uit de gedachte dat drones een integraal onderdeel gaan worden van allerlei processen en waarbij ze, om een optimaal resultaat te bereiken, vanuit één controlekamer worden aangestuurd.

Onze naam – DECK180 – komt voort uit de beschrijving van ons oplossing, : Drone Enterprise Coördinatie Kit, waarbij de 180 verwijst naar ons navigatiesysteem die bestaat uit kleine en grote driehoeken.

Meer informatie: www.deck180.com