Bedrijf   

Drone Flight Academy

Vanuit de ambitie om elke dronebezitter op te leiden tot dronepiloot ontwikkelt en verzorgt Drone Flight Academy (DFA) opleidingen en trainingen gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones.

De bundeling van kennis, opleiding en ervaring op een centrale locatie is een katalysator voor de ontwikkeling van de dronemarkt. Door onderdeel te worden van het Unmanned Valley-ecosysteem wil DFA vanuit zijn expertise hieraan bijdragen. De vestiging binnen een ecosysteem helpt DFA bij de ontwikkeling tot de grootse dronepilootopleider van Europa.

Onze instructeurs hebben uitgebreide ervaring in zowel bemande al onbemande luchtvaart waardoor zij vanuit verschillende achtergronden in staat zijn om kennis en vaardigheden over te brengen. Tijdens onze opleidingen leer je hoe je de drone optimaal en binnen de regels kunt gebruiken voor jouw persoonlijke dromen. Omdat deze dromen voor iedereen anders zijn bieden we verschillende soorten opleidingen aan. Van hobbyisten tot aan professionals, DFA is de opleider voor elke type dronepiloot!

DFA is de opleidingstak van Drone Flight Company, marktleider in het gebruik van drones voor de zakelijke markt, en door de overheid erkend als vliegschool. Drone Flight Company begeleidt organisaties bij de integratie van drones in de bedrijfsactiviteiten. Door het delen van kennis over trainingen, systemen en de inrichting van de organisatie zorgen we er gezamenlijk voor dat drones veilig en verantwoord ingezet kunnen worden.

Mijlpalen
Sinds 2017 erkend RTF-opleider
500+ dronepiloten opgeleid
15 aangesloten instructeurs

Meer informatie: www.droneflightacademy.eu en www.droneflightcompany.com