Nieuws   •

18 maart 2019

EU en Nederlandse overheid investeren in Unmanned Valley

Beeld: Hans Roggen
Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO), het Rijk en de provincie Zuid-Holland investeren samen 3,1 miljoen euro in Unmanned Valley. De subsidie betekent een belangrijke impuls voor de ontwikkeling van de testlocatie en het kennisontwikkelingsprogramma.

Voor de ontwikkeling van Unmanned Valley is een programma opgezet samen met partners vanuit de overheid, kennis- en onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. Er zijn al zo’n 20 programma’s gestart waaronder projecten op het gebied van Internet of Things, anti-dronemaatregelen, kennissessies en praktijkonderwijsprojecten.

Lees hier het hele persbericht op de website van ‘Kansen voor West II’, een investeringsprogramma van de vier randstadprovincies (Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) en de vier grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht om de regionale economie in de Randstad een innovatieve impuls te geven. Het programma wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).