Faciliteiten 

Gebouw 356

Beeld: DPI
Gebouw 356 is het kloppend hart van Unmanned Valley en een inspirerende werkomgeving voor hightech bedrijven.

Gebouw 356 telt twee verdiepingen met verhuurbare ruimtes van 30 tot 1.000 vierkante meter en gemeenschappelijke voorzieningen zoals receptie, vergaderzalen en leslokalen. Over de lengte van 136,5 meter kijken de binnenruimtes uit op het aangrenzende testveld.

Een binnenstraat verbindt de verschillende delen en functies van het gebouw. De robuuste constructie geeft elke unit een grote indelingsflexibiliteit geschikt voor verschillende doeleinden: flexplekken, kantoor, productie, testen en onderwijs.

Een groot deel van de gevel is opengebroken en kozijnen laten nu veel licht binnen. Ook is meer glas toegepast in de binnenstraat van het gebouw. Dit zorgt voor een open en transparante sfeer. Waterstofcellen en speciale windturbines op het dak zorgen voor groene energie.

Geschiedenis nog steeds zichtbaar
Gebouw 356 is in de jaren ’80 speciaal gebouwd voor het onderhoud van Orion-patrouillevliegtuigen van de Koninklijke Marine. De enorm grote ruimtes waren werkplaatsen waar motoren en propellers werden gereviseerd. In de kleine ruimtes zaten bijvoorbeeld een lasserij, spuitwerkplaats en plaatwerkplaats, bankwerkplaats en zelfs een parachutepakkerij en parachutedroogtoren.

Het gebouw is door het Rijksvastgoedbedrijf met respect voor zijn geschiedenis gerenoveerd. Originele texturen, materialen en kleuren zijn zoveel mogelijk behouden.

Facility location
Geïnteresseerd in de vestigingsmogelijkheden op Unmanned Valley? Wij helpen u graag!
Contact us