Campus voor sensorgerelateerde technologieën en toepassingen.

creating
sensor-based
impact

Onbemande en autonome technologie biedt oplossingen voor de grote problemen van vandaag. Wij willen iedereen in staat stellen deze technologie te ontwikkelen en te gebruiken.

Over ons

Onze missie

Aan het Europese epicentrum bouwen voor onbemande en autonome technologie dankzij innovatieve testfaciliteiten, passende infrastructuur, relevante expertise en resultaatgerichte partnerships. 

In het kort

Unmanned Valley is er van overtuigd dat onbemande en autonome technologie oplossingen biedt voor vraagstukken met betrekking tot de energietransitie, personeelstekorten, logistiek, defensie, agricultuur en veel meer. Wij brengen kennis, vraag en aanbod vanuit de hele keten samen. Het voormalige Marinevliegkamp is de afgelopen jaren omgebouwd tot hét Nederlandse centrum voor onbemande technologie. In toenemende mate vinden toonaangevende 

bedrijven en kennisinstellingen hun weg naar onze campus. Dit dankzij onze centrale ligging en state-of-the-art faciliteiten. Wij organiseren kennisevenementen, beheren het grootste UAS testveld van Nederland, adviseren organisaties op het gebied van onbemande technologie en verhuren kantoor-/vergaderruimtes aan innovatieve organisaties.