Nieuws   •

07 maart 2023

Valkenburg, 7 maart 2023. Atmos, de snelgroeiende Nederlandse dronefabrikant die hoogwaardige VTOL fixed-wing drones ontwikkelt voor cartografie- en landmeetkundige toepassingen, breidt zijn wereldwijde wederverkopersnetwerk uit en sluit een wederverkoopovereenkomst met Topcon Solutions Store in de Verenigde Staten. Topcon Solutions Store zal verantwoordelijk zijn voor de distributie van Marlyn Cobalt drones in de Verenigde Staten en zal assistentie- en onderhoudsdiensten leveren aan lokale UAV-operators.

Topcon Solutions Store, met hoofdkantoor in Carol Stream (Illinois), bestaat uit honderden zeer ervaren en getrainde medewerkers verspreid over 15 locaties, die klantbehoeften vervullen in 20 staten. Elke locatie heeft een volledig servicecentrum en herbergt Topcon Garantie Reparaties. Het Amerikaanse team onderhoudt alle belangrijke merken en biedt een volledige verhuurlijn zodat professionals in productie kunnen blijven terwijl hun apparatuur wordt onderhouden. Het uitgebreide productportfolio, de technische expertise over merken en de zakelijke kennis van de branche zijn ongeëvenaard.

Het ondersteunen van klanten met training, technische ondersteuning, advies en reparatie, terwijl de downtime wordt geminimaliseerd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

“Onze missie is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen terwijl we innovatieve oplossingen en toonaangevende klantenservice en ondersteuning bieden”, aldus Jim Martin, Senior Director of Business Development bij Topcon Solutions Store. “De Marlyn Cobalt survey drone van Atmos biedt grote efficiëntie en nauwkeurigheid die de activiteiten van onze klanten zal stroomlijnen voor veel verschillende toepassingen”, concludeerde hij. “Het is geweldig om met zo’n deskundig team samen te werken! Samen met hun brede bereik zijn we er zeker van dat we de juiste partner hebben gevonden voor de Verenigde Staten”, aldus James McLachlan, Business Developer bij Atmos.

For more information about Atmos and their products: please contact sales@atmosuav.com or visit: https://www.atmosuav.com/