Nieuws   •

27 september 2023

Challenge: UAV Communicatie-infrastructuur

Ben je klaar om jouw expertise en creativiteit in te zetten om een optimale infrastructuur voor UAV-navigatie en communicatie te ontwerpen? Doe mee aan onze uitdaging op 26 oktober.

Wat je kunt verwachten:

🌙 Verkennen van Nachtoperaties (BVLOS): Duik in de complexiteiten van BVLOS-operaties onder omstandigheden met beperkt zicht en ontrafel de subtiliteiten van UAV-navigatie ’s nachts.

🛬 Inzicht in Daglicht- en Offshore-uitdagingen: Verkrijg diepgaande inzichten in daglichtoperaties en de uitdagingen van offshore-omstandigheden.

📡 Optimalisatie van Communicatieapparatuur: Ontdek de kunst van het selecteren en optimaliseren van communicatieapparatuur, een cruciaal aspect om naadloze UAV-operaties te waarborgen.

🤖 De Rol  van AI in Veilige Navigatie Ontgrendelen: Verken de rol van AI in het verbeteren van de veiligheid van UAV-navigatie en het verleggen van de grenzen van innovatie.

🤝 Netwerken en Kennisuitwisseling: Verbind met vakgenoten, deel ervaringen en vergroot uw kennis van de dronesector.

🏆 Exclusieve Kans voor Winnaars: Het winnende team krijgt de kans om deel te nemen aan onderzoek naar UAV-vertiports bij Unmanned Valley, een unieke kans om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen.

Evenementschema:

  • 09:00-09:30 uur: Welkom en Registratie
  • 09:30-10:30 uur: Interactieve Presentaties door Experts uit de UAV-industrie
  • 10:30-11:00 uur: Fabrieksbezoek
  • 11:00-16:00 uur: Uitdaging
  • 16:00-16:30 uur: Beoordeling door de Jury & Winnaarsaankondiging
  • 16:30-17:00 uur: Netwerken en Afsluiting

Locatie:

Doe mee in de Orga-faciliteit:

Orga BV Strickledeweg 13 3125AT, Schiedam Nederland

Oproep aan Jonge Professionals:

Als je een jonge professional bent die graag hands-on ervaring wil opdoen, wilt samenwerken met experts uit de UAV-logistiek en uw netwerk wilt verbreden, dan is deze uitdaging speciaal voor je ontworpen. We verwelkomen personen die openstaan voor nieuwe ervaringen, nieuwsgierig zijn en graag hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor innovatieve oplossingen.

Deze uitdaging is dé kans om uw kennis uit te breiden, verbinding te maken met andere bedrijven en uw netwerk uit te breiden. We zijn op zoek naar een multidisciplinair team van individuen die gepassioneerd zijn over innovatie en achtergronden hebben op gebieden zoals elektrische en mechanische engineering, optische techniek, projectmanagement en meer. Meld je aan met een korte motivatiebrief via recruitment@orga.nl.

Mis deze kans niet om de toekomst van UAV-infrastructuur en veilige landingen vorm te geven!