Word ook een partner van Unmanned Valley

Onbemande technologie, autonome systemen en sensoren worden nu al gebruikt voor toepassingen die een paar jaar geleden nog toekomstmuziek waren. En twee dingen zijn zeker: door de verdere ontwikkeling en integratie van robotisering, kunstmatige intelligentie, big data, machine learning en Internet of Things zullen we over een aantal jaren toepassingen zien waarvan we nu nog géén weet hebben én de ontwikkelingen gaan razendsnel.

“Innovatie ontstaat daar waar mensen elkaar tegenkomen, stimuleren en samenwerken.”
Theo de Vries, programmamanager van Unmanned Valley.

Unmanned Valley is uniek in Nederland. Het is de ideale plek voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden om innovaties op het gebied van onbemande technologie, autonome systemen en sensoren te onderzoeken, ontwikkelen en testen. Unmanned Valley is een testlocatie, vestigingsplaats en trefpunt.

Gelegen in het hart van het gebied met bedrijven en kennisinstellingen die de industrie maken wil Unmanned Valley knowhow uit de hele keten – van composietontwikkelaars en roboticafabrikanten tot bedrijven actief op het gebied van kunstmatige intelligentie, dienstverleners en eindgebruikers – samenbrengen. En hen daarmee helpen om innovaties te versnellen, te groeien en te excelleren.

Wil je direct toegang tot het Unmanned Valley-netwerk? Gebruikmaken van onze (test)faciliteiten? Wil je je laten inspireren tot innovatie en samenwerking? Voor iedereen die een aanvulling is voor onze community en een actieve bijdrage wil leveren, staan onze deuren wagenwijd open.

Bijna, maar nog niet helemaal overtuigd? Neem dan contact met ons op via info[at]unmannedvalley.nl.