Partner

RoboValley

RoboValley versnelt de ontwikkeling van robotica en kunstmatige intelligentie, door te zorgen voor een uitdagende en open omgeving voor de samenwerking tussen machines en mensen.

Dynamische bedrijven, onderzoekers en studenten willen altijd graag aan de slag met de mooiste uitdagingen, en er is veel enthousiasme voor dit fieldlab. We zien sowieso steeds meer belangstelling voor sensorgerelateerde innovatie, mensen staan te popelen om te gaan testen in het beschikbare luchtruim. Unmanned Valley maakt het letterlijk makkelijker om dingen te laten vliegen.

 

RoboValley werkt nauw samen met het TU Delft Robotics Institute, andere experts, ondernemers en beleidsmakers in de publieke en private sector. Dit heeft geleid tot een levendig robotica ecosysteem rond de TU Delft; een regio die vanuit de hele wereld onderzoekers, studenten, bedrijven, start-ups en investeringen aantrekt waarmee de volgende generatie cognitieve robotica wordt ontwikkeld.

Het is onze missie om vragen over de toekomst – van robotica en de samenleving – te onderzoeken in een praktische context, omdat we denken dat innovatie de grootste slagingskans heeft als mensen samen bouwen aan oplossingen.

Toegang tot het ecosysteem
Samenwerking en co-creatie neemt allerlei vormen aan binnen RoboValley, en we stimuleren ontmoetingen en gesprekken via diverse media, kanalen en initiatieven. We produceren verhalen, programma’s, scenario’s, strategieën, prototypes, video’s, live experimenten en evenementen om mensen in contact te brengen met de toekomst. De drie belangrijkste manieren toegang te krijgen tot ons ecosysteem zijn:

RoboHouse fieldlab
Bedrijven, onderzoekers en studenten kunnen nieuwe producten, diensten en oplossingen rond cognitieve robotica ontdekken en testen in RoboHouse, ons Smart Industry fieldlab.

Community
Voor ondernemers en talent in alle soorten en maten biedt de RoboValley community toegang tot werkplekken, advies, contacten en financiering voor het starten of opschalen van hun bedrijf of project.

Network
Samen met innovatieve individuen en partnerorganisaties zoals Unmanned Valley, organiseren we bijeenkomsten en programma’s om mensen met belangstelling voor cognitieve robotica bij elkaar te brengen.

Mijlpalen
Fieldlab: RoboHouse fieldlab en testfaciliteiten
Accelerator: ondersteuning voor robotica starts-ups en scale-ups
Corporate partnerships: samenwerking met onder andere Rabobank, Ahold Delhaize, Festo & ABB
Community platform: platform voor kennisoverdracht, carrièrekansen en informatie over cognitieve robotica en samenwerking tussen mensen en machines
Minor Robotics: onderwijsprogramma voor derdejaars bachelor-studenten van de TU Delft
TU Delft Robotics Institute: brengt meer dan 170 robotica onderzoekers bij elkaar in één instituut
RoboCafé: maandelijkse informele bijeenkomst voor iedereen met interesse in robotica
Matchmaking: faciliteren van onderlinge contacten tussen bedrijven in de robotica industrie
Triple Helix Collaboration: samenwerking met beleidsmakers bij overheid en bedrijfsleven

Meer informatie: www.robovalley.com