Partner

Space Business Innovation Centre Noordwijk

Space Business Innovation Centre (SBIC) Noordwijk ondersteunt spacetech startups. We bieden diverse programma’s, workshops en events aan, die passen bij elke fase in de ondernemersreis van een space based business. Onze belangrijkste activiteit is het runnen van het bedrijfsincubatieprogramma van de European Space Agency in Nederland: ESA BIC Noordwijk.

“SBIC Noordwijk is niet onbekend met drones: vele drone-startups hebben het ESA BIC-programma doorlopen. In bijna elke nieuwe lichting zit wel zo’n bedrijf dat aan de slag wil met ruimtetechnologie. Het partnership met Unmanned Valley is voor ons dus niet meer dan logisch: wij zien toegevoegde waarde in de testmogelijkheden voor onze startups. Ook staan wij voor een sterkere samenwerking met de gehele 071-regio, en steunen daarom dit initiatief in Valkenburg.”

 

Met het ESA BIC-programma zijn al meer dan 100 startups ondersteund. We zijn sterk in de ontwikkeling van eigen programma’s ter ondersteuning van bedrijven, zoals het Ignition Program, en informatieve en inspirerende webinars. We zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk in de sector ruimtevaart – en ver daarbuiten. Daarnaast zijn we ontzettend trots op ons opendeurenbeleid: je kan altijd langskomen voor advies of gewoon een goed gesprek.

Meer informatie: www.sbicnoordwijk.nl