Partner

TheaterHangaar en Hangaar2

TheaterHangaar en Hangaar2 zijn unieke evenementenlocaties met ongekende mogelijkheden voor congressen, beurzen, productpresentaties en andere zakelijke evenementen.

“Omdat wij als bedrijven het terrein delen, moeten wij elkaar ook steunen. Uiteraard vinden wij het mooi als hierin een samenwerking gevonden kan worden. Met twee fantastische locaties hebben wij een podium om een event van Unmanned Valley vorm te kunnen geven!”

 

TheaterHangaar
Maak kennis met het meest unieke theater van Nederland! Met een 360º draaiende theaterzaal en uitzicht op het voormalig vliegveld, is er geen theater zoals deze. De sfeervolle foyer beschikt over diverse bars, een restaurant en een bordes. Daarnaast biedt het ruime parkeergelegenheid voor de deur. Dankzij al deze faciliteiten is de TheaterHangaar uitstekend geschikt voor congressen, productpresentaties en zakelijke evenementen. De locatie is tevens te combineren met Hangaar2, onze 2450 m2 industriële evenementenlocatie.

Hangaar2
Op zoek naar een eigentijdse locatie met ongekende mogelijkheden in de Randstad? Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig marinevliegkamp Valkenburg in Katwijk. Een hangaar van 2450 m² die van elk evenement een unieke belevenis maakt en plaats biedt aan 2500 personen. De eindeloze perspectieven van de grote en hoge hangaar, de mogelijkheid om evenementen volledig naar eigen wens in te richten en te branden, de unieke ligging, en de rijke historie, maken van Hangaar2 een one of a kind venue in vele opzichten. Daarnaast biedt de industriële dakconstructie de mogelijkheid om door middel van doeken of voile de grote open ruimte geheel naar uw wensen op te delen in kleinere ruimtes.

Meer informatie: www.theaterhangaar.nl