Nieuws   •

11 april 2024

Uitnodiging voor de Stagemarkt bij Unmanned Valley

Heeft uw organisatie behoefte aan nieuw technisch talent? Bij Unmanned Valley hebben we de oplossing. Wij organiseren namelijk een stragemarkt in samenwerking met de ‘Drone Engineering & Operations’ opleiding van MBO College Airport Hoofddorp. Op woensdag 15 mei, van 13:00 tot 17:00 uur, en biedt bedrijven een unieke kans om in contact te komen met ambitieuze studenten.

Deze middag staat niet alleen in het teken van de stagemarkt; wij verwelkomen ook technische studenten van HBO- en WO-instellingen. Het programma omvat een korte plenaire sessie met presentaties van onder andere Thierry Tartarin (Senior Researcher Saxion University of Applied Science & founder of Drone Fusion) en vertegenwoordigers van het Ministerie van Defensie. Het belooft een informatieve en inspirerende middag te worden, en uiteraard zorgen we voor een heerlijke lunch voor alle deelnemers.

Er is nog ruimte voor enkele bedrijven om deel te nemen aan dit evenement. Bent u geïnteresseerd en wilt u de kans niet missen om deel uit te maken van deze waardevolle middag? Neem dan contact op met Rob Langedijk of via onze algemene communicatiekanalen.

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!